SHAPES

We are just starting a new unit on Shapes in the Red Class. We have introduced a new song to learn the word «Round». It is a song and also a finger play:
«Round and round the garden
like a Teddy Bear.
One step, two steps
tickle you under there»
En la Clase Roja acabamos de dar comienzo a una unidad sobre las formas. Esta semana hemos aprendido una nueva canción para introducir la palabra «redondo»/ «alrededor». Es una canción y también un juego con las manos.

THE THREE LITTLE PIGS

Welcome back everyone!
Children in the Orange Class are starting a new unit about the Three Little Pigs. We´ll read the story, act it out and lots more in the following two weeks.
¡Bienvenidos de nuevo!
Los niños y niñas de la Clase Naranja acaban de comenzar una unidad sobre los Tres Cerditos. Vamos a leer y a representar la historia, y muchas cosas más durante las próximas dos semanas.

SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN

SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN

Children in Year 2 have worked on the vocabulary on this Christmas song. We´ve played memory games and we decided which teachers were «naughty» and which teachers were «nice».

Los niños y niñas de 2º han trabajado sobre el vocabulario de este villancico. Hemos jugado juegos de memoria y hemos decidido qué profesoras son «traviesas» y qué profesoras son «buenas».

CHRISTMAS COOKIES

Here´s the recipe for our delicious Christmas cookies. Children in the Orange Class, the Red Class and the Green Class know how to make them. Enjoy!

  1. Cream together: 1 cup of butter and 2/3 cups of sugar.
  2. Beat in: 1 egg.
  3. Add: 1 tsp vanilla extract, 1/2 tsp salt and 2 1/2 cups of sifted flour.

Mix until all ingredients are well blended. Chill dough 3-4 hours before rolling

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Aquí está la receta de nuestras deliciosas galletas de Navidad. Los niños de las clases Naranja, Roja y Verde ya saben cómo prepararlas. ¡A disfrutar!

  1. Batir: 1 taza de mantequilla y 2/3 de taza de azúcar.
  2. Batir y añadir: 1 huevo.
  3. Añadir: 1 cucharadita de esencia de vainilla, 1/2 cucharadita de sal y 2 1/2 tazas de harina tamizada.

Se mezclan todos los ingredientes. La masa debe enfriarse 3 o 4 horas antes de estirarla para cortar.